Behandelingen

Hieronder een overzicht van de behandelingen die ik geef. Voor een behandeling op maat of overige vragen kunt u altijd contact opnemen.

Basisbehandeling

Desinfecteren van de voeten, knippen en frezen van de nagels, verzorgen van de nagels en nagelomgeving, verwijderen van overtollig eelt en eventuele likdoorns en kloven en het aanbrengen van een verzorgende voeten crème ter afsluiting.
Meer info »

Diabetische voet

De diabetische voet valt onder risicovoeten omdat het genezingsproces van wondjes door eventuele verminderde bloedcirculatie worden vertraagd en kunnen mogelijk leiden tot infecties.
Meer info »

Reumatische voet

Mensen met een reumatische aandoening hebben vaak last van hun voeten. Pijn staat daarbij centraal , maar er zijn ook andere klachten zoals brandende voeten, doof gevoel in de voeten, etc.
Meer info»

Nagelreparatie

Hiervoor gebruik ik een Sculpture gel. Mocht er een stuk nagel afgebrokkeld zijn of ingescheurd zijn dan kan dit gerepareerd worden met een gel. Dit ziet er natuurlijk uit.

Voetreflex

Voetreflexologie is een vorm van drukpuntmassage, waarbij men er vanuit gaat dat alle lichaamsdelen en organen via energiestromen met bepaalde reflexpunten in de voeten verbonden zijn.
Meer info »

Shellac

Dit is een nagellak op basis van gel uitgehard onder een UV-Lamp, en blijft ongeveer 6 weken zitten. Wordt verwijderd via een pakking zonder de nagel te beschadigen.