Mijn Praktijk

Even voorstellen

Ik ben Jacqueline Vermeulen , gediplomeerd medisch pedicure. Voetsalon Jacqueline vindt u aan de rand van Sint Jansteen. Vlakbij Hulst met parkeerplaats op eigen terrein. De pedicurepraktijk bevindt zich op de begane grond en is voor iedereen goed toegankelijk.

Ik ben aangesloten bij Provoet, de brancheorganisatie voor pedicures. Alle leden van Provoet zijn verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige pedicure behandeld worden. Mijn praktijkruimte is ingericht met professionele apparatuur en voldoet aan de hoogste hygiënische eisen. U neemt plaats in een comfortabele behandelstoel.

Naast mijn eigen praktijk ben ik ook werkzaam in een praktijk voor podotherapie waar ik zorg draag voor pedicure-behandeling welke voortkomen uit de behandeling van de podotherapeut.

Medisch pedicure

Als medisch pedicure  ben ik breed opgeleid, hierdoor ben ik bevoegd om alle  risicovoeten te behandelen. Welke ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Daarnaast heb ik een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en – reparatie en anti-druk technieken. Hiermee vergroot ik de behandelingsmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek.

Ik werk volgens vastgestelde richtlijnen en weet wanneer u als cliënt moet worden doorgestuurd naar de huisarts of podotherapeut. Dit houd tevens in dat bij medische indicatie uw pedicurebehandeling vaak vergoed wordt door de zorgverzekeraar,  informeer bij uw zorgverzekeraar of u voor vergoeding in aanmerking komt. Hiervan kan sprake zijn bij bijvoorbeeld diabetische of reumatische aandoening.
pro-voet

 

 

 

 

ProVoet

Ik ben aangesloten bij ProVoet de brancheorganisatie voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige pedicure behandeld worden.

pro-cert

 

 

 

ProCERT

ProCERT, Kwaliteit Register voor Pedicures (KRP), is ontwikkeld om de kwaliteit te waarborgen. Zorgverzekeraars verlangen van zorgverleners dat ze hun kennis op peil houden. Voetsalon Jacqueline voldoet aan de gestelde kwaliteitsnormen van het KRP.

Kwaliteitsnormen KRP:

  • Vakbekwaamheid; geformuleerd in beroepscompetenties en vastgelegd in een diploma
  • Code voetverzorgingsbedrijf; hygiënisch, Arbotechnisch en milieutechnisch verantwoord uitoefenen van het beroep
  • Richtlijnen: beroepsuitoefening volgens de vastgestelde richtlijnen
  • Accreditatiepuntensysteem: bijhouden van kennis en kunde op het vakgebied.